Monday, September 21, 2015

Kami Anak Malaysia

Bangsa Malaysia berumur 5 tahun.
Bangsa Malaysia berumur 4 tahun.
Pakcik-pakcik, makcik-makcik, to all uncles and aunties also, atok-atok dan nenek-nenek juga, harap jangan sebarkan fahaman songsang dan sempit anda kepada kami.

Maaf, kami tidak mampu membenci sesama kami bangsa Malaysia.

To all the racist and haters, tak malu kat kami ke?




8 comments:

SuzieLAWAti said... [Balasan]

dorang tak ambil peduli pon....

bayang kan lah.... penyampaian sijil kanak2 enam tahun...

tapi bila di suruh rasmi kan majlis.. cerita pasal politik...

ape depaorang tau ka... dia cakap pa....!!..



sepatut nya cerita la pasal macam mana nak memajukan TAman Bimbingan KAnak2 bantuan penuh kerajaan... setanding Taman Bimbingan kanak2 Swasta..

takde la budak2 .. anak2 kita ni.. balik cuma tau cakap...

"kat chekolah cikgu bg makan je.. pashtu nyanyi... pashtu makan lagi... "

pendapat saya lah..

bukan ape..... biar sama2... naik... biar sama2.. maju... itu jee....

Maju lah TAman Bimbingan Kanak2 demi pembangunan negara yang Cemerlang Terbilang juga Gemilang... :)..

(tahun depan klu tercalon jgn lupa undi ya... hehehee)...

cinta said... [Balasan]

Ye la kan, malu kat bdk2.
Kak su brtanding dun mana ni? Muka k-pop cam kak su ada harapan menang x agaknya? Keh3..
Eh, apesal komen lg pjg dari entri nih.
Marah pulak. Haha.

tiga lalat said... [Balasan]

mugo2 negara akan tetep aman damai sejahtera sentosa senantiasa., aminn ;p

cinta said... [Balasan]

Amin..

Nurul Yaqeen said... [Balasan]

Say NO to racism !
fitandfabulousdotcom.com

SuzieLAWAti said... [Balasan]

ehhehehehee... ilek2....

lepas ni sila buat entry panjang2...


ekhemmmmm.... DUN kawasan ampang je... hahahahaa....



(betullah.... bab2 jerebu tak nak pulak dorang claim dorang punya kan2....haisshhh...!!!)

Daddy Ziyyad said... [Balasan]

yeahhhhh..ini baru betul semangat Bangsa Malaysia!

cinta said... [Balasan]

O yeah..
Jom didik anak2 bezakan baik dan buruk.