Friday, November 19, 2010

Salam Aidiladha

Hari ni dah masuk hari ketiga = 13 Zulhijjah 1431.  Dah lambat ke nak ucap salam aidiladha? Tak kan? Ok, salam aidiladha untuk semua pembaca Bicara Cinta.  Selamat berkorban.  Jangan terkorban.

Tuan rumah BC akhir-akhir ni perasan agak sibuk jadi dah lama tak update.  Sesekali nak mengelat aku tempek resepi-resepi yang budak darjah satu pun boleh buat.  Ada lagi stok nak mengelat ni tapi kalau tiap kali pun nak tempek resepi nanti jadi macam Asia Food Channel la pulak.

Selingan:

 Ni masa Piala Malaysia 2010 itu hari.  Muka seposen.

Adui...


Ok, nak membizikan diri balik ni.  Daaa...

4 comments:

fndrocka said... [Balasan]

Gambar last tu gaya frust pnyokong hobin jang hobin!

cinta said... [Balasan]

@fndrocka

tau takpe..

joyahsport said... [Balasan]

oh..da stabil duduk si aisyah yek..

cinta said... [Balasan]

@joyahsport

dh nk jln pn joyah oii..