Monday, December 17, 2012

Harimau Kecil Pun Kecewa


Di saat gajah-gajah perang menari-nari,

Adik rimau dibuai mimpi,

dan

Kakak rimau layan Upin & Ipin

dengan tenang

kerana

tiada sorakan gol dari Papa Rimau

dan 

Mama Rimau ambil kamera dan snap gambar-gambar harimau yang kecewa.

Meow.. (harimau ni makan whiskas)


*(Entri ni lambat post atas sebab-sebab teknikal)

2 comments:

CiKPuaNLawA said... [Balasan]

hari tu nampak adek rimau macam kecil lagi...

ni nampak dah bosa haa...

boleh ade adek2 rimau lagi neh... uhhuu...

psstt... cer ajar cket camne nak redirect.. ke blog lagi satu..ingat nak guna satu blog ja senang nak jaga..
heehh..

cinta said... [Balasan]

@CPL: ha ah, memang bosa. ha, tang setting tu, kak sue masuk dlm blogger in draft, g kat setting yg ada simbol spanar tu, gi kat basic, pastu taip je address baru kat kotak 0 utk blog address tu. pastu get ready utk dpt mcm2 prob. hehehe..