Monday, May 5, 2014

"Lembut sangat.."





Bila cerita pasal si hensem itu ramai pula yang beranggapan leng chai itu sungguh sweet dan berjiwa lembut. Ehehe... Lembut tak lembut kuasa pemusnahnya boleh tahan juga. Macam kebanyakan boys umur dua tahun lebih dia sangat obses dengan atomen. Setakat ini dia dah bela empat atomen. Satu missing in action, satu tinggal kepala, satu bercerai anggota badan tapi masih dalam simpanannya (tak boleh buang, nanti dia tak keruan), latest baru dua hari dah kudung kakinya.

Agak-agak tahap 'kelembutan' yang semacam ini macam mana nak dikategorikan ye?

5 comments:

Nizam.Ariff said... [Balasan]

leng chai adalah seorang raksasa yang kuat ...dapat mengalahkan atomen... syabass...

t.a.t.a said... [Balasan]

@Nizam.Ariff

Kan Zam kan? 2 ultraman lagi tu. dah syat!

cinta said... [Balasan]

@Nizam.Ariff
ops, dia cukup pantang dipanggil raksasa. sapa2 samakan dia dgn raksasa dia fire.

cinta said... [Balasan]

@t.a.t.a
er, yg dua tu tenat. lagi dua dah arwah.

aTieYusof Family said... [Balasan]

haha..sama anak sy, suka otomen..semua otomen dia dah patah2 juga..hehe