Tuesday, November 3, 2015

Kenyataan Apakah Ini?



Berita penuh di sini
http://www.msn.com/en-my/news/national/minister-to-klang-valley-motorists-wake-up-earlier-use-toll-free-roads-to-save-money/ar-BBmLGUS?li=AAaD62f

Aku baca berita ni mula-mula TERmaki jugaklah.

Aku hari-hari ikut AKLEH.

Hari-hari bangun pukul 4 pagi.

Apa 4 pagi tak cukup awal ka?

Kalau ada orang kata politikus kita bodoh ada yang sentap. Tapi apa pasal tak pernah nak keluarkan kenyataan yang nampak bijak sikit?

Aku dengar pun rasa malu.

6 comments:

Nizam.Ariff said... [Balasan]

Dia g kerja ada polis escort kan?
Kita marhain ni yg engsot ke tepi bila tok mentri lalu...

cinta said... [Balasan]

Ada polis escort pun asyik lambat jgk sampai function.
Disiplin pak-pak menteri berterabur lagi nak sembang.

julie shahril said... [Balasan]

kita maki dalam hati sbb tak sanggup nak sembur kuat2...nanti stress bertambah2...

dari putrajaya ikut laluan takde tol...laluan mne ek??

Atie Yusof said... [Balasan]

hahaha.. sakit hati je baca statement org bijak pandai ni..
nak kena bangun pukul 2.00pagi kot siapkan anak2 hantar taska..

cinta said... [Balasan]

Ada kak julie.

Ikut Dengkil ikut Kajang.
Redah hutan redah kampung pastu mengharung arus di Jalan Tun Razak.

Tapi kena gerak dari rumah pukul 4pg la.
Insya Allah boleh smpai ofis kol 8.

Betul dh ckp dia tu. Bgn awl pagi. Agak-agak kol 3 pg gitu.

Boleh jgk cuba saranan yg sorg lg tu suruh naik basikal.

Bijak kan diorang ni?

cinta said... [Balasan]

Diorang ni sangat berbakat boleh masuk maharaja lawak giga.

Boleh buat org ketawa, nangis dan rasa malu dalam masa yg sama.

Hebat kan?