Monday, November 9, 2015

Vape dan Rokok



Setuju!

Angkat tangan tinggi-tinggi.

Dah lah tall, dark and handsome. Bijak pulak tu. Eheh.

Sibuk nak ban vape. Tapi bab rokok buat tak tau.

Bukanlah nak menyokong vape. Tapi kalau boleh menolong dalam usaha berhenti merokok apa salahnya.

Tapi sebenarnya dua-dua pun sama membahayakan kesihatan kan.

Rokok pun dah lama difatwakan haram. Tapi elok je pak-pak imam hisap rokok.

Cuma kekurangan vape ialah tidak membantu industri tembakau negara dan hilang pendapatan dari cukai rokok ye dak.

Nota: Incek papa bebas rokok. Heh.

6 comments:

tiga lalat said... [Balasan]

wak isap benda laenn., volee mak ., kehkeh2

cinta said... [Balasan]

Vole vole wak.
Janji halal.
Hahahaa.

Nizam.Ariff said... [Balasan]

Nk cuba vape la...bende dah trending ni....haha

cinta said... [Balasan]

Jgn dicoba2.
Byk lg bnda halal yg sdap dihisap.

Cthnya


lolipop. Hehe..

Dr Singa said... [Balasan]

tall
dark
hensem
minangkabau mari

cinta said... [Balasan]

Kok nyo waang bolah koturunan nek surin kek bukit tinggi nun sedarolah dongan laki den. Heheh.