Wednesday, July 19, 2017

Lampu Isyarat di Simpang Tiga Plaza Flamingo

Kadang-kadang manusia tak kisah buat diri sendiri nampak bodoh.

Lebih pelik kalau dah buat kerja bodoh rasa bangga pula.

Peraturan dah macam seronok kalau dilanggar. Rules are meant tu be broken katanya. Pui..

Kalau lampu isyarat tu dah merah reti-retilah berhenti. Itu pun nak kena ajar ke.

Aku ingat kena letak palang kat lampu isyarat. Lampu merah je palang turun.

8 comments:

ewanthology said... [Balasan]

tak tahan nak berak agaknya

cinta said... [Balasan]

Hik2. Mungkin la.

AimNub Haris said... [Balasan]

hahahahhaaa..! terus imagine mcm mana rupa traffic light kat malaysia ni kalau ada palang.. Silap2 ada yang keluar kad TnG bila sampai traffic light.. dah terbiasa katanya.. hahahahahaa..

:p

...

cinta said... [Balasan]

XD

Fendi Rocka said... [Balasan]

setiap lampu isyarat ada kamera pun ok jugak,

cinta said... [Balasan]

Skrg pn dh ada kamera.

nini said... [Balasan]

HahHaha lampu merah palang turun....bagus gak tu...hehe

cinta said... [Balasan]

Kan.. susah sgt nk brenti.