Friday, July 5, 2013

I Miss You Too

Pagi tadi seorang suami peluk dan cium isterinya dan berbisik "I love you, and I miss you". Ya, kadang kala rindu dengan insan yang ada di depan mata. Masih rindu walaupun dilihat setiap hari. Mungkin sebab si isteri lebih banyak menghabiskan masa menguruskan anak-anak dan rumahtangga, dan si suami merindui perhatian si isteri. Nanti harus ambil cuti satu hari dan keluar dating - itu janji si isteri..

9 comments:

Nizam.Ariff said... [Balasan]

alaaa.. ciannyer si suami tu..
dia pun nak dimanja2kan juga...

cinta said... [Balasan]

@Nizam.Ariff
mcm paham jek.. hehe..

Nizam.Ariff said... [Balasan]

faham sesangat... dah kita pun suami gak... hahaha

BUNDA a.k.a KN said... [Balasan]

assalamualaikum,

bunda singgah malam kat sini..

CiKPuaNLawA said... [Balasan]

kalau dua2 takde kat opis maknanya g datang la kan....?..hehehhe

cinta said... [Balasan]

@BUNDA a.k.a KN
waalaikumsalam.
sila, sila..
itu hari kite jenguk rumah bunda. Tak sempat nak bertegur line dah off.

cinta said... [Balasan]

@CiKPuaNLawA
term & condition apply - ank kat taska, baru ler buleh dating..

liza aziz said... [Balasan]

hik3

cinta said... [Balasan]

@liza aziz
paham ea?.. hee..