Wednesday, July 24, 2013

Potong Q Itu Kurang Ajar Ye.. (Melainkan minta kebenaran dulu)


Dalam perjalanan balik kampung nanti kita akan jumpa orang-orang yang seperti ini:
Bila ramai orang sedang beratur menunggu giliran masuk ke bilik kecik, common sense, kita akan beratur di belakang sini, betul?

Tapi ada orang yang sukaatilakitirimakatukdia je potong Q dan park depan pintu sel kecik.

Kalau orang yang beratur tu seorang dua mungkin boleh dimaafkan lah kot. Tapi kalau Q panjang sampai ke pintu dan ada makhluk yang potong Q macam ni memang sakit hati..


Jadi pesanan di bulan mulia ni, hormatlah orang lain, sama-samalah kita tunggu giliran ye...

p/s: kalau terpaksa potong juga sila minta maaf kat semua orang yang beratur dan cakap "maaf ye semua, saya terpaksa potong Q, dah terkincit."

Adoi..

6 comments:

CiKPuaNLawA said... [Balasan]

hahahahaa,,....

stendet tuu...

cinta said... [Balasan]

@CiKPuaNLawA
haha, kuang hajar kan kak su?

t.a.t.a said... [Balasan]

yang tak best nya bila time kita guna, org sebelum ni tak sempat nak flash sebab air tak naik lagi.

aduhhh...

Daddy Ziyyad said... [Balasan]

Perangai keji Malaysian...
Tak geti beratur..
Hatta kat jamban pun nak potong Q..

cinta said... [Balasan]

@t.a.t.a
adui... ye la. tak best betul.

cinta said... [Balasan]

@Daddy Ziyyad
pastu buat muka tak brsalah. adui..