Tuesday, May 12, 2015

Sensitiviti


Masa kenduri kahwin seorang mak cik ni suka tanya soalan "Kau bila lagi?" kat anak dara yang umurnya dah cecah 30 lebih.

Aku rasa anak dara tu boleh pulangkan soalan yang sama kalau jumpa dia masa kenduri tahlil.

Krik krik krik..

Macam jahat sangat pulak kan. Ha ha.

Kau rasa?

10 comments:

Nizam.Ariff said... [Balasan]

Sokong!!!!!
Haha

Nizam.Ariff said... [Balasan]

Eh..jap.
Tapi kan klu dia tanya soklan mcm tu kat suami orang kat majlis kawen pun sensitif gak...

SuzieLAWAti said... [Balasan]

tanye kat makcik tu....

dengan suami makcik ..boleh ke...?!.. (kalo laki dia tall dark hansome macam KJ lah...)

takpon tanye ... makcik takde anak bujang ke... datang la pinang saya...

ataupon...
jawab : takdir dan jodoh saya Allah SWT yang tentukan... moga Allah permudahkan dan berikan insan terbaik sebagai jodoh saya... makcik pon doakan lah sekali untuk saya .. doa makcik2 termakbul tau.. ... jangan lah asik jumpa saya tanya ..bila lagi jee...!!! penat nak jawab lahh...

lalalalalalaaaa....

cinta said... [Balasan]

Sokong ajer..
Haha

cinta said... [Balasan]

Sakitnya tuh di sini.

cinta said... [Balasan]

Option kak su yg last tu boleh dtanya dgn nada yg lembut dan senyuman menawan dan satu tangan di dada dan satu tangan atas bahu mak cik tu.

julie shahril said... [Balasan]

haaa....pastu soklan..

"bila nak tambah anak lagi"

rasa mcm nak jwb...

"ingat senang ke nak buat anak, buat terus jadi..!!"

kejam x jwpn tuh...hahahahaha

cinta said... [Balasan]

Ha2.
Setengah org tanya kita xrasa pape.
Setengah org tanya kita rasa annoying.
Pelik kan?

Fendi Rocka said... [Balasan]

sesetengah org tanya dri hati,dia boleh tanya berlapik..contohnya..tahun ni apa plan?

cinta said... [Balasan]

Tak semua org boleh detect maksud tersirat d sebalik soalan yg subjektif.