Monday, May 18, 2015

Stalker Tanpa Niat


Mereka berbicara dalam volume range yang aku boleh dengar.
Habis cerita A to Z aku tau.

Mereka post macam-macam yang kononnya bukan untuk tatapan umum kat bermacam media sosial..
Bila aku teropong pakai khidmat pakcik gugel keluar semua cerita mereka ini.

Jadi jangan salahkan aku kalau aku tahu cerita rahsia kamu.
Jangan tuduh aku stalk.

Ok, aku nak sumbat telinga dengan earphone. Dengar radio lagi bagus.

4 comments:

SuzieLAWAti said... [Balasan]

cer cite cer cite... nampakkk..!!!... kepochiii takk..!!!..

hermmm...

yang lg best nye ape tau.., kalau ade orang siap call tnye betul kah kenyataan itu..

so pantastik sebaran menerjah .. hahhaha...

tiga lalat said... [Balasan]

salam. hee biarla rahsia tuu ;p

cinta said... [Balasan]

Kak su nak citer yg mana satu?
Pjg list ni. Ha2.

cinta said... [Balasan]

Byk rahsia ni.
Skandal pn ada.
Diam2 sudah kan.