Saturday, March 5, 2016

Nak Kena Cium?

Antara bahagian kesukaan mamanya kat hensem kecit ni adalah tang mulutnya.

Kalau nak selfie ngengada pun tak payah susah-susah nak buat-buat duck face kekunun cumel.

Lagi best bila mamanya hulur pipi dan cakap cium sini sikit dan dia datang dan mulut dia yang seksi melekat kat pipi dengan sound effect yang dia buat. Mmuahh...

Tapi sebelum tu kenalah sediakan kain lap sebab lepas cium akan ada kesan sampingan di pipi.


Bibir yang menggiurkan. Jangan kata kau tak tergoda.

Ha apa? Nak cium? Berani?


2 comments:

Manusia Berubah said... [Balasan]

hahahahahaa.. memang mengancam punya bibir...!
takpe lah kalau ada kesan sampingan pun, semua sanggup.. :)

cinta said... [Balasan]

Jgn nyesal..
akak n abg dia pn xsanggup terima.
keh3..