Wednesday, June 8, 2016

Tabiat di Bulan Puasa

Bulan puasa ni aku suka gugel resepi. Aku rasa bukan aku sorang je. Ramai yang buat macam tu.

Tapi bila balik kerja akhirnya singgah bazar ramadhan.

6 comments:

Manusia Berubah said... [Balasan]

ekekekekee...

aku pun gatai tangan gak usha resepi2 yg member share kat fb.. nak-nak lagi resepi yang rare skit tu.. kemain berkobar-kobar semangat nak masak petang sat lagi..

tapi last2 petang balik dari pejabat, aku masak menu simple2 jugak.. takdo maso den nak menyiapkan bahan2 renyah tu.. hahahahaha.. :p

kalau tak masak lomak, masak kari, tak pun masak sweet sour, masak merah atau goreng kunyit je.. janji laki den konyang and sonyum lebar.. :)



cinta said... [Balasan]

Msak jgk. Ok la. Yg menyinggah kat bazar ni rasa nk tutup kepala dgn periuk. Kih3.

Fendi Rocka said... [Balasan]

aku tgk dapur bujang dah berapa puluh episod, tgk ketuk2 ramadhan dah berapa puluh episod,tengok si ramsey tu pun ada sikit2.

tapi bila lapar gi mamak juga.

cinta said... [Balasan]

Terima kasih kerana menghilangkan rasa bersalah yg bersarang dlm hatiku. Hohohoh.

Atie Yusof said... [Balasan]

hahhahaa....resepi sana sini ambik..last-last semua tak dimasak..itu sy.. skrg dok beli kuih je kat bazar..lain2 En suami tolong masak... :)

cinta said... [Balasan]

En suami tlg masak. Wah bestnya..