Tuesday, April 12, 2016

Kepada Kamu yang Takutkan Kebenaran

Hari ni aku baru tahu Dr. Zakir Naik nampaknya tidak dialu-alukan di Malaysia.

Alasan yang diberikan? Kau gugel lah sendiri. Macam-macam.

Tapi kamu, kamu, dan kamu yang menghalang, tahukah kamu setiap point yang diberikan oleh beliau (Dr. Zakir) adalah berdasarkan bukti.

Islam adalah agama yang berdasarkan bukti. Dari segi saintifiknya, maksud aku kalau dari segi saintifiknya segala hipotesis perlu ada bukti (melalui eksperimen), Islam adalah agama yang paling saintifik.

Kalau tak ada bukti jangan banyak cerita. You have proof then you can talk.

Jadi apa yang nak ditakutkan?

Melainkan kamu, kamu, dan kamu takutkan kebenaran.

This is the only man on earth I know who has elevated the Vedas and Upanishad. Apa nak takut?

Kalaulah kita benar-benar ingin mewujudkan keharmonian antara kaum, lets have a talk.

He is talking about the similarities between us. The thing that can make us feel indifference.

Kalau benar kamu dari golongan yang mencari kebenaran, I dare you to go and listen to him. Oh ya, ask him anything. And ask him to prove his claims.

And if you do (dare to listen), please bear in mind that I and many others are not asking you to search for Islam, I just want you to listen and compare.

Dan lagi, kepada kamu yang kononnya muslim dan menghalang, tiada apa yang aku nak kata.

Cuma tolong dengar apa yang Allah kata:

Surah Al-Kahf,
Verse

54:
وَلَقَدْ صَرَّفْنَا فِي هَٰذَا الْقُرْآنِ لِلنَّاسِ مِن كُلِّ مَثَلٍ وَكَانَ الْإِنسَانُ أَكْثَرَ شَيْءٍ جَدَلًا
We have elaborated in this Quran for the people every kind of example, but the human being is a most argumentative being.

55:
وَمَا مَنَعَ النَّاسَ أَن يُؤْمِنُوا إِذْ جَاءَهُمُ الْهُدَىٰ وَيَسْتَغْفِرُوا رَبَّهُمْ إِلَّا أَن تَأْتِيَهُمْ سُنَّةُ الْأَوَّلِينَ أَوْ يَأْتِيَهُمُ الْعَذَابُ قُبُلًا
What prevented people from accepting faith, when guidance has come to them, and from seeking their Lord's forgiveness? Unless they are waiting for the precedent of the ancients to befall them, or to have the punishment come upon them face to face.

56:
وَمَا نُرْسِلُ الْمُرْسَلِينَ إِلَّا مُبَشِّرِينَ وَمُنذِرِينَ وَيُجَادِلُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِالْبَاطِلِ لِيُدْحِضُوا بِهِ الْحَقَّ وَاتَّخَذُوا آيَاتِي وَمَا أُنذِرُوا هُزُوًا
We send the messengers only as deliveres of good news and warners. Those who disbelieve argue with false argument, in order to defeat the truth thereby. They take My Verses, and the warnings, for a joke.

57:
وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّن ذُكِّرَ بِآيَاتِ رَبِّهِ فَأَعْرَضَ عَنْهَا وَنَسِيَ مَا قَدَّمَتْ يَدَاهُ إِنَّا جَعَلْنَا عَلَىٰ قُلُوبِهِمْ أَكِنَّةً أَن يَفْقَهُوهُ وَفِي آذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِن تَدْعُهُمْ إِلَى الْهُدَىٰ فَلَن يَهْتَدُوا إِذًا أَبَدًا
Who does greater wrong than he, who, when reminded of his Lords revelations, turns away from them, and forgets what his hands have put forward? We have placed coverings over their hearts, lest they understand it, and heaviness in their ears. And if you call them to guidance, they will not be guided, ever.

58:
وَرَبُّكَ الْغَفُورُ ذُو الرَّحْمَةِ لَوْ يُؤَاخِذُهُم بِمَا كَسَبُوا لَعَجَّلَ لَهُمُ الْعَذَابَ بَل لَّهُم مَّوْعِدٌ لَّن يَجِدُوا مِن دُونِهِ مَوْئِلًا
And Your Lord is the Forgiver, Possessor of Mercy. Were He to call them to account for what they have earned, He would have hastened the punishment for them. But they have an appointment from which they will find no escape.

2 comments:

julie shahril said... [Balasan]

dah tgk video dia...sgt mantap cara dia menjawab soalan, siap segala bukti bagai. non-muslim yg bertanya pun puas hati dgn jawapan dia.

cinta said... [Balasan]

Cer tengok debat (err rasanya dialog lebih tepat) dzn vs sri sri ravi shankar.